contact

Koffieautomaat kopen

Voordelig een Koffieautomaat kopen Een koffieautomaat kopen doet u doorgaans nadat u diverse ...

Robusta koffie

Ontdek Robusta koffie Robusta koffi is in vergelijking met Arabica koffie een 'B-keuze...

Koffieautomaat huren

Huur een koffieautomaat Een koffieautomaat huren behoort tot de mogelijkheden bij ons. Hierbi...

Vriesdroog koffie

Het gemak van vriesdroog koffie Een vriesdroog koffieautomaat maakt een kopje koffie op basis...

Koffieautomaat op werk

Koffie op het werk

Koffie op het werk is in Nederland en Vlaanderen vanzelfsprekend. Als je gasten ontvangt is het gastvrij om iets te drinken aan te bieden, doorgaans is dit koffie. Sinds de zeventiende eeuw drinken Europeanen koffie, aanvankelijk ingevoerd vanuit het Midden-Oosten. In het Midden-Oosten wordt er al sinds de vijftiende eeuw koffie gedronken. In Europa was er een legende ontstaan over een lekker 'zwart' drankje dat vermoeidheid en slaperigheid zou verdrijven (tevens zou het ook een anti-depressieve werking hebben). Dit verhaal werd verspreid door internationale handelsreizigers en in 1615 werd dan ook de eerste scheepslading vanuit het Midden-Oosten geïmporteerd en de interesse van de consument was gewekt. In vroegere tijden brachten arbeiders een thermoskan met koffie mee van huis. Sinds de jaren '70 van de vorige eeuw is hier met de komst van de koffieautomaat verandering in gekomen. Bedrijven begonnen in de kantine, waar geschaft werd, koffieautomaten te installeren. De arbeider werd steeds mondiger en ook de mogelijkheden van de koffieautomaat moest meer kunnen bieden.

Koffieautomaat keuze

Onze koffieautomaten worden steeds geavanceerder. De laatst nieuwe machines zijn zelfs in staat om de keuze van een consument om te zetten in keuzekenmerk. Dit houdt in dat het toevoegen van ingrediënten wordt gekoppeld aan een nummer. Komt de consument terug bij de koffieautomaat, dan hoeft deze alleen het nummer in te tikken, waarna de automaat zorgt voor de juiste bereiding. Dit is volledig afgestemd op de wens van de gebruiker. Afhankelijk van het budget van uw organisatie kunt u kiezen om een koffieautomaat te huren of te kopen. Daarnaast bestaat de keuzemogelijkheid uit vriesdroog koffie, freshbrew koffie of vers gemalen koffiebonen (bonen koffie). De prijzen voor zowel het huren als kopen van koffieautomaten, hangen sterk af van het aantal te schenken kopjes koffie. Het volume is ook bepalend voor de frequentie van het onderhoud en de service van uw koffieautomaat.

Onderhoud

Onderhoudsvriendelijkheid is een zeer belangrijk criterium in de waardering van onze machines en draagt bij aan de duurzaamheid van de koffieautomaat. Houdt u er rekening mee dat bij het aankopen van een nieuwe koffieautomaat uw huidige (afgeschreven) koffieautomaat ingeruild kan worden.

Artikelen

Koffieautomaat huren

Categorie: Koffieautomaat+op+werk / 11-04-2014 14:52

Huur een koffieautomaat

Een koffieautomaat huren behoort tot de mogelijkheden bij ons. Hierbij is de aanschaf en het onderhoud van de koffieautomaat voor onze rekening. Past de aanschaf van een koffieautomaat niet binnen uw budget, dan is huren zeker een interessante optie. Een voordeel is dat u de koffieautomaat niet boekhoudkun

Lees meer...

Koffieautomaat kopen

Categorie: Koffieautomaat+op+werk / 11-04-2014 14:50

Voordelig een Koffieautomaat kopen

Een koffieautomaat kopen doet u doorgaans nadat u diverse koffieautomaat leveranciers heeft gecontacteerd en de verschillende offertes met elkaar hebt vergeleken. De koffieautomaat kopen doet u op basis van smaak, prijs, onderhoud, energieverbruik, design, disposables en service zijn overweginge

Lees meer...