contact

Koffieautomaat kopen

Voordelig een Koffieautomaat kopen Een koffieautomaat kopen doet u doorgaans nadat u diverse ...

Robusta koffie

Ontdek Robusta koffie Robusta koffi is in vergelijking met Arabica koffie een 'B-keuze...

Vriesdroog koffie

Het gemak van vriesdroog koffie Een vriesdroog koffieautomaat maakt een kopje koffie op basis...

Arabica koffie

Wat is Arabica koffie? Arabica koffie komt oorspronkelijk uit het Ethiopisch Massief en wordt...

Koffieautomaat huren

Geplaatst op: 11-04-2014

Huur een koffieautomaat

Een koffieautomaat huren behoort tot de mogelijkheden bij ons. Hierbij is de aanschaf en het onderhoud van de koffieautomaat voor onze rekening. Past de aanschaf van een koffieautomaat niet binnen uw budget, dan is huren zeker een interessante optie. Een voordeel is dat u de koffieautomaat niet boekhoudkundig hoeft af te schrijven over een periode van vijf jaar. Ook de kosten van onderhoud en service op de koffieautomaat kunnen verwerkt worden in de huurprijs. Mocht uw organisatie groeien in de toekomst, dan bieden wij de mogelijkheid om te anticiperen op de groei met flexibele huurovereenkomsten.

Onze levering

Koffieautomaat verhuur is iets wat wij graag doen, zeker wanneer u ook alle ingrediënten bij hen afneemt. Eventueel kunt u ook een bedrag per geschonken kopje afrekenen. De huurprijs is mede afhankelijk van de ingrediënten die u kiest. Gaat u voor de goedkoopste disposables en ingrediënten, dan kan het zijn dat de huurprijs hoger uitvalt. Inruilen van uw huidige koffieautomaat is meestal geen optie, wanneer u een koffieautomaat wilt huren. Wilt u uw huidige apparatuur inruilen dan is een koffieautomaat kopen een betere mogelijkheid.

Totaalplaatje

Wilt u een koffieautomaat huren en een redelijke prijs betalen voor de benodigde ingrediënten? Maakt u dan gebruik van onze interessante koffie leveringen. Wij maken een afspraak met u om samen met u te kijken naar de best passende oplossing. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent.